Tietoa apteekkipalveluista – Jurvan apteekki

Kaikki yhteystietomme

Jurvan apteekki on täyden palvelun apteekki. Saat meiltä asiakaslähtöiset apteekkipalvelut, kuten resepti- sekä itsehoitolääkkeet, ja voit myös jättää lääkejätteesi meille. Tutustu alla tarkemmin kysymyksiin liittyen mm. Kelan lisäkorvaukseen!

Olemme liikkujan apteekki ja kuulumme Laatuapteekit-ketjuun.


Löydä meidät myös Facebookista.


Ota yhteyttä tai tule käymään Jurvan apteekissa!

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Apteekin astmaohjelma logo
  • Apteekin diabetesohjelma logo
  • Apteekin sydänohjelma logo

Keitä ovat astma-, diabetes- ja sydänosaajat?

Astma, diabetes ja sydäntaudit ovat Suomen suurimmat kansantaudit. Jurvan apteekin farmaseuttinen henkilöstö on näiden tautien asiantuntijoita. Jatkuvalla perehtymisellä ja lisäkouluttautumisella he varmistavat ammattitaitonsa ylläpidon. Asioidessasi Jurvan apteekissa saat asiantuntevaa palvelua näiden sairauksien hoidossa.


Jurvan apteekin asiantuntijat pitävät erilaisia tilaisuuksia, kuten tietoiskuja apteekissamme sekä muissa tapahtumissa apteekin ulkopuolella, joissa he jakavat uusinta tietoa liittyen näiden tautien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää palveluistamme

Mikä on Kelan vuosiomavastuu eli lääkekatto?

Kelalla on tietty raja, eli ”katto”, koskien Kela-korvattavien lääkkeiden vuosittaista yhteissummaa. Vuonna 2020 se on 577,66 euroa. Kun summa ylittyy, saat ilmoituksen Kelasta ja ylityksen jälkeen maksat lääkkeistä vain 2,50 euron omavastuun. Tehdessäsi ostoksen apteekissamme me tarkistamme lisäkorvausoikeuden, ja asia on sinun osaltasi hoidettu.

Tutustu lääkekattoon tarkemmin Kelan sivuilla.

Kela

Miten palautan lääkejätteet?

Käyttämättä jääneet, vanhentuneet tai muuten tarpeettomaksi jäävät lääkkeet ja välineet ovat vaarallista jätettä. Nämä jätteet tulee aina palauttaa apteekkiin. Kaikkein huonoin ratkaisu on lääkkeiden kaataminen viemäriin, josta ne kulkeutuvat maahan ja vesistöihin.


Jurvan apteekki vastaanottaa ja käsittelee oikeaoppisesti kaikki lääkejätteesi. Lue oheisesta linkistä tarkat ohjeet lääkejätteiden ja -välineiden pakkaukseen ennen apteekkiin toimittamista.

Lääkkeiden palautus

Tule käymään Jurvan apteekissa tai ota yhteyttä kysyäksesi lisää apteekkipalveluistamme!

Tavoitat meidät täältä