Palvelut

 

Reseptilääkkeet

Sähköisen reseptin noutoon tarvitset kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen. Myös potilasohjetuloste riittää, mikäli olet sellaisen lääkäriltä saanut. Hankkimistasi lääkkeistä tarkistamme yhteensopivuuden mahdollisen muun lääkityksesi kanssa ja opastamme sinut oikeaan käyttöön. Voimme myös lähettää uusintapyynnön tyhjäksi menneestä reseptistä, mikäli reseptin määrännyt hoitopaikka ottaa sähköisten reseptien uusimispyyntöjä vastaan. Uusintapyyntöpalvelusta veloitamme 3 euroa per resepti. Mikäli olet asiamiehenä hankkimassa lääkkeitä esimerkiksi perheenjäsenellesi, riittää että mukanasi on potilaan kelakortti. Uusimispyyntöjä ja yhteenvetoja emme voi tehdä kuin henkilökohtaisesti tai tarvitsemme siihen potilaan valtakirjan. Tarkistamme apteekissa aina onko sinulle määrätystä reseptilääkkeestä saatavilla hinnaltaan edullisempaa vaihtokelpoista lääkettä. Jos sellainen löytyy, voit niin halutessasi vaihtaa lääkkeen tähän edullisempaan rinnakkaiseen lääkkeeseen, katso lääkkeiden hintavertailupalvelu. Voit myös aina ilman perustelua kieltäytyä vaihdosta. Kelan lääkekorvaus maksetaan ostetun lääkkeen mukaan. Myös lääkäri voi kieltää vaihdon, jos siihen on lääketieteelliset tai hoidolliset perusteet.

> Astma-, diabetes- ja sydänosaajat
> Kelan lisäkorvaus, ns. kattokorvaus
> Miten hyödyn asiakasrekisteriin liittymisestä?
> Lääkkeiden hintavertailupalvelu

 

Uutuutena apteekissamme "HYTE" eli Hyvinvointi ja terveys-palvelut  

Olisiko nyt aika hoitaa itseäsi? Tervetuloa kysymään neuvoja asiantuntijoiltamme!

Autamme sinua mielellämme löytämään parhaat ratkaisut mm. painonhallintaan, tupakanvieroitukseen, seksuaaliterveyteen tai ihon hoitoon. Meiltä voit  kysyä myös vinkkejä Jurvan alueen liikuntamahdollisuuksista.

Suoritamme apteekissa myös erilaisia mittauksia, mm. verenpainemittaus, kehonkoostumusmittaus. Teemme myös erilaisia terveyteen liittyviä testejä mm. diabeteksen riskitesti. Tule tutustumaan!

 

Itsehoitolääkkeet

Kun tarvitset apua tavanomaisissa vaivoissasi, joita ovat esimerkiksi säryt, vatsavaivat, iho-ongelmat, flunssa, voit aina hakea apua apteekistamme. Opastamme sinua oikeaan lopputulokseen ja ohjaamme sinua lääkkeen valinnassa. Voimme neuvoa sinulle myös lääkkeetöntä hoitoa tai ohjata sinut lääkärin vastaanotolle.

> Tohtori.fi

 

Kosmetiikka

Apteekkimme itsehoito-osastolla on myös ei-lääkkeellisiä tuotteita. Varsinkin ihonhoitoon liittyviä kosmeettisia sarjoja on useita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan tuotteen.

Jurvan apteekin valikoimiin kuuluu ohessa olevien lisäksi myös muita ihonhoitosarjoja (mm. Sebamed, Eucerin). Tervetuloa tutustumaan!

 

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja käytöstä poistetut lääkkeet, neulat, ruiskut sekä elohopeakuumemittarit voi palauttaa apteekkiin. Jurvan apteekissa otamme vastaan niitä ja toimitamme hävitettäväksi jätteenkäsittelylaitokselle. Jatkokäsittelyn onnistumiseksi lääkkeet ja kuumemittarit on palautettava toisistaan erillään.

> Palauta lääkejätteet apteekkiin näin

 

Jurvan apteekissa on hyvä valikoima lääkkeitä sekä ei-lääkkeellisiä tuotteita. Saat tarvitsemasi lääkkeet ja muut tuotteet nopealla toimitusajalla silloinkin, kun niitä ei ole varastossa. Neuvomme sinua lääkehoidon onnistumiseen ja terveyden ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä ilman ajanvarausta.

Reseptilääkkeet

Hyvinvointi ja terveys

Itsehoitolääkkeet

Kosmetiikka

Lääkejätteet

Lääkkeiden valmistus

 

Valikoimaamme kuuluvat mm:

ACO on pohjoismainen yritys, joka valmistaa sekä lääkkeitä että ihonhoitotuotteita.

Avene on ranskalainen -lääketehtaan suunnittelema sarja. Sen herkkää ihoa rauhoittava vaikutus perustuu Avene-lähdeveteen.

Favora-tuotesarja on suunniteltu erityisesti suomalaiselle herkälle iholle, tuotteita löytyy kaikenlaisille ihotyypeille.

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys. Widmerin ihonhoitotuotteet on valmistettu farmaseuttisten tuotteiden periaatteella.

Vichy-sarjasta löytyy ihonhoitotuotteet jokaiselle ihotyypille sekä kasvojen että vartalon hoitoon.

Jos mikään näistä ei vastannut kysymykseesi, tule apteekkiimme kysymään lisää tai jätä palautetta. Kynnys on matala, ovi aukeaa helposti...